RvT en Bestuur

De Raad van Toezicht denkt mee over de meerjarenplannen en de begroting. Daarnaast houdt de Raad van Toezicht de haalbaarheid van de plannen en de begroting in het vizier. Ook stellen de leden hun netwerk ter beschikking aan De Ster.

Rob Eijkelenkamp

Sinds enkele jaren ben ik CEO van Studio Piet Boon, een internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten. Studio Piet Boon ontwerpt bijzondere exterieurs, interieurs en producten. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen.

Inspireren en verwonderen doet Stichting De Ster ook, dat vind ik prachtig om te zien en mee te maken als lid van het Bestuur van De Ster (penningmeester). Met alle betrokkenen wordt er alles aan gedaan om de kinderen en jongeren zo'n fijne, veilige wereld te bieden, dat zij onbelemmerd zichzelf kunnen ontplooien...iets dat ik ieder kind gun!
Daarnaast heb ik nog andere nevenactiviteiten; ik ben founder van Pasaqua Investments en Commissaris bij Identico Bedrijfskleding.

Tijmen Bos

Mijn jarenlange ervaring als ondernemer op het kruisvlak van media, marketing en technologie, heeft mij altijd enorm geboeid. Na ruim 15 jaar ondernemen binnen deze gebieden heb ik in 2010 het roer omgegooid en diverse directierollen vervuld binnen o.a. Sator Holding, FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep en Talpa. Kort geleden heb ik afscheid genomen van Talpa en sta ik aan de vooravond van een nieuw avontuur.

Sinds dag 1 draag ik Stichting De Ster een warm hart toe en ben ik dan ook blij dat ik in mijn rol als Voorzitter van de Raad van Toezicht mijn expertise op verschillende vlakken kan inzetten om De Ster te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

Arvid Steehouwer

Recent ben ik gestart bij InsingerGilissen Bankiers als Programma Manager en houd ik mij o.a. bezig met de PSD2 implementatie (wet-/regelgeving) en de uitrol van de nieuwe commerciële klant propositie.
De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt voor ABN Amro in verschillende (leidinggevende) rollen. Via Finance, COO en Retail Banking ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Retail & Private Banking als Project Manager, voornamelijk op het gebied van het 'klantbelang' centraal stellen. 

Via het ABN Amro management development programma ben ik, via Stichting Laluz, in contact gekomen met Stichting De Ster en sinds een aantal jaren alweer ben ik, met veel plezier, lid van de Raad van Toezicht. En helpen wij, waar wij kunnen, met onze kennis en kunde het dagelijks Bestuur en de Directie van de stichting.

Jacqueline Vizee

Sinds 2016 ben ik -samen met 2 zakelijk partners- partner van 'Maak' in Amsterdam. Dit is een all-in-one storymanagementbureau waar wij voor verschillende grote merken zowel het creatieve concept als het produceren van het concept op ons nemen. Hiernaast organiseer ik sinds 2014 het populaire festival 'VEED', met bijbehorende awardshow voor bekende Youtubers en hun fans.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden, ben ik met trots Lid van de Raad van Toezicht van Stichting De Ster en zet ik mijn ervaring en kennis graag in om De Ster -voornamelijk op marketing en PR gebied- te adviseren en te helpen.