Zondagochtend...troep met kruimeltjes

Het maakt niet zoveel uit wat je doet op de zondagochtend. Het is de uitgelezen mogelijkheid om gewoon lekker samen te zijn.

Of je nu eitjes staat te bakken, aan tafel je krant leest onder het genot van een kop koffie of samen in bed televisie kijkt. Hoe moe je ook bent, kinderen vinden het heerlijk om op zondagmorgen samen met papa en mama te zijn!

Echte aandacht

En dat is is niet zo gek. Het is het enige moment van de week dat niets moet en je de tijd en rust hebt om echt samen te zijn. Even gaan er geen gedachtes van werk of andere verplichtingen door je hoofd. Er is gerichte aandacht voor de kinderen en dat merken zij direct. Het is dus het moment om samen leuke activiteiten te ondernemen, te luisteren naar elkaars verhalen en plezier te maken. Moet je voetballen, neem je kind dan mee! Want wat jullie doen blijkt niet uit te maken, zolang het gezin maar samen is.

Na zo’n rustgevende zondag is er weer voldoende energie om op maandag de drukte van alle dag tegenmoet te treden, en voordat je het weet verlang je weer naar die heerlijke zondagmorgen!