VACATURE HOOFD PLANNING & ORGANISATIE

Per direct zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste nieuwe collega voor de functie Hoofd Organisatie & Planning voor 2 dagen per week (met uitbouw naar 3 dagen per week).

Stichting De Ster
Stichting De Ster organiseert laagdrempelige hulpverleningstrajecten voor kinderen en jongeren. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde programma’s, biedt De Ster 5 verschillende soorten vakantiekampen aan op het gebied van het versterken van het zelfvertrouwen bij kinderen en jongeren. Afhankelijk van de leeftijd, bieden wij een uitgekiend programma. Elk traject heeft dezelfde opbouw, te weten: telefonische screening, persoonlijk intake gesprek, een kampweek en een persoonlijk follow-up gesprek.

Functieomschrijving
Als Hoofd Planning en Organisatie heb je veel contact met onze klanten en leveranciers. Je doet de crediteuren en debiteurenadministratie. Daarnaast beantwoord je alle info mails en veel inkomende telefoontjes. Je maakt de kampplanning en regelt de locaties. Je maakt de personeelsroosters en daarnaast doe je voorbereid werk voor de kampen. Omdat wij met een klein team zijn werk je veel samen met je collega’s en ondersteun je je collega’s waar nodig.

Tot de werkzaamheden behoren o.a.:

• Contactpersoon en klantcontact met klanten, leveranciers en samenwerkingspartners
  • Crediteuren en debiteurenadministratie + facturatie
  • Jaarplanning maken voor de kampen en locaties boeken
  • Personeelsroosters maken
  • Kampvoorbereidingen, inkoop spullen, klaarzetten kampbenodigdheden en bevoorraden kampen
  • Financiële en organisatorische afwikkeling na de kampen
  • Financieel (mede)verantwoordelijk van de stichting
  • Uiteraard mag je mee op kamp als begeleider :-)

Jij beschikt over / jij bent:

• HBO werk en denkniveau
  • Relevante werkervaring
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Organisatorisch sterk
  • Een zelfstandige werker en teamplayer
  • Communiceert helder
  • Ondernemend en hands-on
  • Planmatig en gestructureerd
  • Het vermogen om strategisch mee te denken en beslissingen te nemen
  • Flexibel
  • Assertief
  • En last but not least: positief, energiek en enthousiast :-)

Salaris: marktconform.
Reageren op deze vacature kan t/m 15 september a.s. Stuur je sollicitatie en brief/filmpje naar info@stichtingdester.nl, t.a.v. Fleur Termijtelen.
Voor vragen rondom deze vacature kan je contact opnemen met Stichting De Ster via 020-4281230.